Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Галицькі байкери» відвідали дитячі будинки Львівщини

Напередодні Старого Нового Року ЛМГО "Мотоклуб Галицькі байкери" та Інформаційно-правовий центр "Наше право" відвідали дітей-сиріт із декількох дитячих будинків Львова та області. Маршрут байкерів і правників пролягав від дитячого будинку на вул.Таджицькій до дитячих будинків у с.Жовтанці та с.Новий Милятин, - повідомили у мотоклубі.
Разом із членами і волонтерами громадських організацій участь в даній акції взяв Заслужений артист України Мирон Блощичак. Музикант-віртуоз, в кожному дитячому будинку заграв для малечі на давніх українських інструментах - димбра, фуяра, зозулька, а також на неофольклористичних інструментах – склянках, банках, пластикових пляшках, шлангах.
На думку координатора акції Олега Дударєва, - діти-сироти повинні не лише у переддень різноманітних свят наділятись увагою і опікою. Діти-сироти також мають право на піклування, людське тепло і щирість. Це найменше, що ми можемо дати діточкам. Ці акції стали у нашому середовищі традиційними і організувуються уже втретє, - зазначив Олег.
Загалом представники громадських організацій відвідали і поспілкувались із більше ніж 200 дітьми із дитячих будинків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ