Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Галицький автозавод на автосалоні "SIA 2006" представив модель автобуса „Вікторія-ГалАЗ”

ТзОВ «Галицький автозавод» взяв участь у 14 Міжнародному Автосалоні "SIA 2006", яка  проходила з 23 по 28 травня 2006 року у Національному комплексі "Експоцентр України" (Київ). Про це “Гал-info” повідомив директор автозаводу Роман Скибич.
За його словами, модель автобуса „Вікторія-ГалАЗ” на відвідувачів виставки справила позитивне враження. Зокрема, на виставці були укладені попередні угоди про поставки автобусів перевізникам та дистриб’юторам Сум та Донецька. «На даний час йде підготовка, на яких умовах будуть продаватися автобуси: чи це лізинг або кредит, або умови часткової оплати», - сказав  Роман Скибич.
Як зазначає Роман Скибич, вартість одного автобуса „Вікторія-ГалАЗ” становить 170 тис. грн,  але його вартість буде знижуватися до кінця літа, оскільки на заводі буде розпочато серійне виробництво. «На даний час дуже великі витрати на освоєння виробництва, коли буде серійне виробництво автобусів, витрати зменшаться», - сказав він.
       „Галицький автозавод” у квітні цього року випустив нову модель автобуса „Бізон-ГалАЗ”, яка має  40 місць, з них 29 сидячих. Раніше „Галавтозавод” виготовив свою першу модель автобуса „Вікторія-ГалАЗ”, яка має 36 місць, з них 18 сидячих.
„Галицький автозавод” розпочав свою роботу наприкінці 2005 року.  Засновником і власником автозаводу є ТзОВ „Міра і К”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ