Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Галицький суд Львова не знайшов корупції в діях Петра Колодія

Перший заступник голови Львівської обласної ради, свободівець Петро Колодій довів у суді, що його безпідставно звинувачували в корупції. Галицький районний суд міста Львова виніс рішення про відсутність у діях Петра Колодія ознак корупційного правопорушеннята закрив провадження у цій справі, повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Суд встановив, що від дати набуття чинності (1 липня 2011 року) Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» Петро Колодій не брав участі в діяльності підприємств.

У постанові суду, зокрема йдеться: «Заслухавши пояснення Петра Колодія, його представника та думку захисника, які просять провадження у справі… закрити за відсутністю складу корупційних правопорушень в діях П. Колодія, заслухавши думку прокурора, пояснення свідків, перевіривши матеріали справи, приходжу до висновку про відсутність у діях П. Колодія ознак корупційного правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення».

Нагадаємо, що УБОЗ склав протокол про адміністративне правопорушення щодо Петра Колодія, у якому його звинуватили в суміщенні посад і так званому «отриманні доходу у вигляді майнових прав». Петро Колодій заперечив свою участь в якихось підприємствах, а тиск з боку правоохоронних структур пов’язує зі своєю опозиційною політичною діяльністю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ