Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гандболістки „ЛНУ Галичанки” поміряються силами з білоруською „Городнічанкою”

«ЛНУ Галичанка» візьме участь у міжнародному турнірі, що цього вікенду прийматиме польське місто Держеньов. 8 грудня львівські гандболістки зіграють свій перший матч на турнірі з командою “Фінефарм” (Зелена Гура). 9 грудня наш клуб поміряється силами з білоруською “Городнічанкою”. 10 грудня відбудеться заключний матч турніру між командами “ЛНУ Галичанка” і “Монтекс” (Люблін). Валерія Тищенко розглядає цей турнір, як генеральну репетицію перед чемпіонатом України, – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі „ЛНУ Галичанка”.

Безумовно, найбільш серйозним суперником для львівського клубу на польському турнірі буде люблінський “Монтекс”. „ЛНУ Галичанка”, нагадаємо, два тижні тому в товариському спарингу обіграла з перевагою в три м’ячі багаторазового чемпіона польської Екстраліги, володаря Кубка ЄГФ 2000/2001. “Городнічанка” посідає зараз друге місце в чемпіонаті Білорусі слідом за мінським БНТУ. Гродненська команда так само, як і львівська, цього року вибула з боротьби в другому раунді Кубка ЄГФ. Непрохідним став для білоруських гандболісток угорський “Кішкунхалаш”. “Фінефарм” виглядає найменш небезпечним з усіх суперників, він після десяти матчів обіймає лише десяту позицію в польській Екстралізі. У його активі всього три перемоги. 
Валерія Тищенко, головний тренер СК “ЛНУ Галичанка”: „Товариські матчі зі словачками показали, що в команди проблеми із зіграністю. Тому перед нами стоятиме завдання не стільки перемогти, скільки знайти оптимальний склад і відновити ігрові зв’язки. Див від гравців не чекаю, адже вони перенесли великі фізичні навантаження і на пік форми мають вийти на матч із запорізьким “Мотором”. Звичайно, для клубу велика честь, коли його гандболісток запрошують до лав національної збірної, але мені як тренеру це потім додає труднощів в роботі. Гравці не відчувають один одного. А у нас разом з національною командою провели збір і виступили на “Кубку Шльонська” Наталія Кузьміна, Анжела Травян, Наталія Туркало. Вікторія Борщенко їздила ще й на турнір в Данію. Поїхали на європейський чемпіонат і повернуться лише в середині грудня Регіна Шимкуте і Вікторія Тимошенкова. Також лише кілька днів тому до клубу приєднались легіонерки Анастасія Камєнщікова і Лілія Артюховіч, які викликались до збірної Білорусі”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ