Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ганна Герман не була достатньо поінформованою щодо позиції членів фракції Партії регіонів - Антон Ружицький

„Мені відомо про голослівні висловлювання Ганни Герман, де вона називає „відвертою дурістю” те, що Партія регіонів голосуватиме за законопроект про визнання бійців УПА ветеранами Великої вітчизняної війни, я б не говорив про це, як про офіційну позицію Партії регіонів”, - наголосив кореспонденту “Гал-info” народний депутат України, член фракції „Наша Україна” Антон Ружицький.
За словами нардепа, він мав розмову з окремими депутатами з Партії регіонів, які запевнили його, що більшість депутатів з фракції підтримають законопроект. Стосовно заяв Ганни Герман Антон Ружицький зазначив, що, мабуть, вона не була достатньо поінформованою щодо позиції  членів фракції Партії регіонів.  
Нагадаємо, що вчора, 30 серпня, член Партії регіонів Ганна Герман називає "відвертою дурістю" розмови про готовність Партії регіонів проголосувати за законопроект про визнання бійців УПА ветеранами Великої вітчизняної війни. Так вона прокоментувала висловлювання члена "Нашої України" Антона Ружицького про те, що ПР ініціює і незабаром готова проголосувати за зазначений вище законопроект.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ