Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гармонізація законодавства України та ЄС має відбуватися з користю для українського суспільства, – Панькевич

Гармонізація чинного законодавства України із законодавством ЄС повинна відбуватися перш за все з користю для українського суспільства і економіки держави. Про це заявив народний депутат України від Всеукраїнського об’єднання "Свобода", заступник голови комітету з питань євроінтеграції Олег Панькевич 1 лютого 2013 року на засіданні комітету, на якому йшлося про узгодження тексту заяви Верховної Ради України “Про реалізацію євроінтеграційних прагнень України та укладання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом”, повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Олег Панькевич зазначив, що під час розгляду цього питання необхідно керуватися виключно національними інтересами України. Депутат запропонував внести зміни до тексту, зокрема закликати Президента України у зовнішньополітичній діяльності взяти за пріоритет курс європейської інтеграції України за умови захисту економічних і соціальних інтересів українського народу.

Народний депутат також зазначив, що працюючи над узгодженням чинного законодавства України відповідно до законодавства ЄС та проводячи галузеві реформи, потрібно перш за все дбати про користь для українського суспільства і економіки.

Заплановано, що заяву Верховної Ради України “Про реалізацію євроінтеграційних прагнень України та укладання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом” депутати розглянуть на черговому пленарному засіданні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ