Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гавриш хоче, щоби Ющенко допоміг покарати винних у справі Гонгадзе або ж визнав, що цю справу з низки причин не можна розслідувати

Екс-заступник голови Верховної Ради України, народний депутат III, IV скликань Степан Гавриш, коментуючи кореспонденту „Гал-info” перебіг слухань у Верховній Раді щодо розслідування справи Гонгадзе, зазначає, що крапку у ситуації, що склалася, може поставити тільки Президент Ющенко.
„Ющенко зобов’язаний взяти розслідування загибелі Георгія Гонгадзе ще під жорсткіший контроль і, в результаті, або домогтися покарання винних, або виступити із заявою про те, що цю справу з низки причин не можна розслідувати”, – заявляє Степан Гавриш.
Він також констатує, що на сьогодні ця справа перетворилася в політичний спектакль, в якому політичні сили досить охоче беруть участь, отримуючи таким чином певні політичні дивіденди: „Так до кінця ми і не розуміємо, хто був замовником, навіщо і чому було вбито Георгія Гонгадзе. Ми не побачили відкритих бажань розкрити цю справу, окрім бажань поспекулювати на цьому”.
Нагадаємо, що сьогодні у Верховній Раді відбулися слухання щодо розслідування справи Гонгадзе, під час яких Верховна Рада взяла до відома інформацію Генпрокурора Олександра Медведька у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ