Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Газ України» обмежує газопостачання боржникам ТКЕ у Львівській області

ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз  України» надала  доручення газовим господарствам Львівської області щодо примусового обмеження газопостачання комунального теплопостачального підприємства “Наше місто” (м. Трускавець) через вкрай низький рівень розрахунків за спожитий газ. Нині підприємству не підтверджено планові ресурси газу на третю декаду лютого. Про це повідомила прес-служба ДК «Газ України».
 КП “Наше місто” є найбільш недисциплінованим платником за газ у Львівській області – рівень його розрахунків за газ упродовж січня-лютого 2006 року не перевищував 14%. З початку 2006 року КП “Наше місто” накопичило 618,7 тис. грн боргу за спожитий газ. Обсяги  природного газу не виділено також таким підприємствам ТКЕ Львівщини, як Управління будинками м. Буськ, ЛКП «Затишне», ДП «ЛАНД-ЖКВ» ВАТ «ЛЗА», де стан розрахунків на нульовому рівні.
 Низьким залишається й загальний рівень розрахунків за спожитий газ теплопостачальних підприємств Львівської області, який в січні становив 52%, у лютому – 26%, а з початку поточного року – 43%. Водночас, ДК «Газ України» вкотре пішла назустріч теплопостачальникам та підтвердила на третю декаду лютого 2006 р. ресурси природного газу іншим підприємствам комунальної теплоенергетики Львівської області обсягом понад 22,5 млн куб. м. Теплопостачальні підприємства Львова – МКП “Львівтеплоенерго” та МКП “Залізничнетеплоенерго” – на третю декаду отримали відповідно 10 млн куб. м. та 2,5 млн куб. м природного газу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ