Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Газ України” укладе договір з „Розділтеплокомуненерго” лише на один місяць

21,5 мільйона гривень заборгували перед ДК «Газ України» підприємства комунальної теплоенергетики в Закарпатській, Дніпропетровській, Львівській та Сумській областях, на базі яких без врегулювання питань правонаступництва з боргових зобов’язань створено нові підприємства з теплопостачання. До врегулювання питань правонаступництва боргових зобов’язань ДК «Газ України» укладатиме договори з цими підприємствами ТКЕ лише на один місяць – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ДК „Газ України”.
Без правонаступництва з боргових зобов’язань було створено, зокрема: на базі МДКП «Розділтеплокомуненерго» (місто Новий Розділ, борг 2,7 млн грн) – ЗАТ «Енергія Нова Розділ» та ін.
Ці підприємства ТКЕ створено без врегулювання питань правонаступництва з боргових зобов’язань на базі вже існуючих всупереч вимогам рішень Кабінету Міністрів України від 11 травня 2006 р.
ДК «Газ України» звертає увагу місцевих органів влади на необхідність запобігання подібних випадків створення підприємств ТКЕ на базі вже існуючих без врегулювання питань правонаступництва боргових зобов’язань.
Станом на 10 листопада ДК «Газ України» уклала договори на постачання природного газу у новому опалювальному сезоні з 945 підприємствами комунальної теплоенергетики (ТКЕ), що забезпечують тепловою енергією населення та бюджетні установи й організації.
Найбільш активно договірну кампанії з укладення договорів на постачання природного газу провели підприємства ТКЕ Вінницької, Волинської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Миколаївської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської областей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ