Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Гендиректора ТВК «Південний» визнано «Роботодавцем року»

Імена десяти найкращих бізнесменів Львівщини, які стали переможцями конкурсу «ТОП-10. Власний бізнес», оприлюднили 7 березня у Львівському інституті менеджменту організатори рейтингу. За результатами експретного опитування та Інтернет-голосування «Роботавцем року» визнано Генерального директора ТВК «Південний» Романа Загірного, повідомив прес-центр ТВК «Південний».


«Це вже другий наш конкурс бізнесменів Львівщини. Враховуючи те, що цього року конкурс викликав ще більше зацікавлення та справжню дискусію громадськості, зокрема, читачів журналу «Власний бізнес», адже участь у двотижневому голосуванні на порталі Vlasbiz.net взяло майже 30 тис. осіб, а серед його учасників є відомі львівські підприємці, то це ще раз доводить доцільність таких заходів», – розповів головний редактор журналу «Власний бізнес» Андрій Максимук.

Другий конкурс «ТОП-10. Власний бізнес»розпочався наприкінці 2011 року і став для бізнесменів Західної України можливістю оцінити своє місце на ринку та дізнатись думку про свою компанію споживачів, експертів та колег.

Організаторами було відзначено переможців у 10 різнопланових номінаціях: «Бізнесмен року», «Професіонал», «Громадське визнання», «Визнання колег», «ТОП-публічність, «Свіжа кров», «Бізнесмен-громадський діяч», «Бізнес-woman», «Роботодавець року» та «Self-MadeMan».

При визначенні переможців у різних номінаціях організатори конкурсу враховували голосування на порталі Vlasbiz.net, голосування самих учасників, думки експертів конкурсу та згадки про бізнесменів у ЗМІ.

Довідка:

Роман Загірний, генеральний директор ТзОВ «АЙПІЄ-Л» (торгово-виробничий комплекс «Південний» у Львові). Роман Загірний –заслужений економіст України, член правління Асоціації банків Львівщини, який тривалий час був відомий у Львові завдяки роботі директором Львівської філії АТ «Укрінбанк».

ТВК «Південний» – один із найбільших торговельних комплексів Західної України, працює у Львові з 1996 року. На підприємстві створено близько 17 тисяч робочих місць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ