Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Генерал Олег Сало повертається начебто до Києва

На посаду начальника управління МВС в Івано-Франківській області буде призначено Сергія Саїва. Про це івано-франківському сайту Версії повідомило достовірне джерело в правоохоронних органах. "Це не єдині зміни в Івано-Франківському обласному УМВС. За інформацією, яку отримав Руслан Коцаба від перевіреного джерела - перестановки відбудуться також у деяких управліннях УМВС", написали Верісії.

"Зокрема, зміни стосуватимуться посади Першого заступника начальника УМВС – начальника слідчого управління УМВС України в Івано-Франківській області, яку зараз обіймає полковник міліції Василь Фелик. Найімовірніше він залишить займану посаду. При цьому відставка Фелика нібито пов’язана з його призначенням на Закарпаття.

Це ж саме стосується і очільника івано-франківської обласної міліції. Відомо, що генерал-майор Олег Сало, який не так давно приїхав до Івано-Франківська, «пробив» для себе хороше місце у міністерстві внутрішніх справ. Тому сподівається скоро залишити Прикарпаття.

генерал -майор Олег Сало найближчим часом залишить область

Генерал-майор Олег Сало найближчим часом залишить область

А от на його місце мітить немаловідомий івано-франківцям начальник Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області Сергій Саїв. До 2012 року він був керівником відділу громадянства і реєстрації фізичних осіб УМВС в Івано-Франківській області.

За повідомленнями джерела наказ про переведення генерала Сало уже підписаний.

Сергій Саїв. Поки що - начальник управління міграційної служби в Івано-Франківській області. У минулому - керівник відділу громадянства і реєстрації фізичних осіб УМВС в Івано-Франківській області.

Це вже не перша кадрова перестановка, яка відбувається останнім часом в прикарпатській міліції. У 2012-му році генерал-майор міліції Василь Варцаба, який очолював УМВС в Івано-Франківській області, був переведений на аналогічну посаду на Закарпатті(замість нього івано-франківське УМВС очолив генерал Сало). Тепер туди ж прямує і полковник Василь Фелик. Варто зайважити, що полковник Фелик є одним з небагатьох івано-франківців, які тривалий час успішно очолювали провідні управління обласного УМВС.

Полковник міліції Василь Фелик

Полковник міліції Василь Фелик

У 2007-2010 роках Фелик очолював Івано-Франківський міськвідділ, перебував на посаді начальника управління громадської безпеки УМВС. У вересні 2010-го Василя Фелика призначили заступником начальника УМВС – начальником міліції громадської безпеки УМВС, а в 2011 році – першим заступником начальника УМВС України в Івано-Франківській області.

У 2012-му році його призначено першим заступником начальника УМВС – начальником слідчого управління УМВС України м Івано-Франківській області".

Додамо, що в час Помаранчевої революції Олег Сало очолював ГУ МВС у Львівській області, згодом працював у структурі МВС у Києві. Останнім часом Олега Сала часто називали серед претендентів на посаду начальника ГУ МВС у Львівській області. 

versii.if.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ