Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Генеральне консульство Російської Федерації у Львові не потребує збільшення охорони - Ігор Цікало

Генеральне консульство Російської Федерації у Львові поки що не потребує особливого захисту та охорони. Про це сьогодні в коментарі «Гал-info» повідомив начальник Львівського міського управління міліції Ігор Цікало.
„Ми не бачимо загрози для консульства, там є достатньо охорони. Так само нема потреби проводити особливі контрольні та профілактичні заходи, ми створили окремий наряд міліції, який наглядає за наметовим містечком поблизу консульства”, -- каже він. За словами начальника міської міліції, управління не отримувало письмового звернення генконсула Російської Федерації Євгенія Гузєєва про проведення заходів для підвищення безпеки консульства.
Нагадаємо, що в п’ятницю генеральний консул Російської Федерації у Львові Євгеній Гузєєв заявив, що звернувся до правоохоронних органів та СБУ з вимогою провести профілактичні роботи серед учасників пікетів, які тривають перед Генконсульством, зокрема з Остапом Стахівим, оскільки в його діях Генконсульство вбачає терористичні нахили. Також Генконсульство РФ направило лист у представництво Міністерства закордонних справ у Львові з проханням звернутися у місцеві органи влади про наведення порядку перед Генконсульством РФ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ