Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Генеральним директором ВАТ „Дрогобицький машинобудівний завод” призначено Швадчака замість Чайківського

Генеральним директором ВАТ "Дрогобицький машинобудівний завод" призначено Володимира Швадчака замість Остапа Чайківського. Про це «Гал-info» розповів новопризначений генеральний директор  Дрогобицького машинобудівного заводу.
За його словами, на посаді гендиректора ВАТ «Дрогобицький машинобудівний завод» він перебуває вже втретє, зокрема він очолював підприємство з 1997 року по 2003 рік та з початку 2005 року по грудень 2005 рік. З грудня 2005 року по цей час в. о. гендиректора заводу був Остап Чайківський.

За неофіційними даними, на підприємстві з’явився новий  власник, і ним стала одна із запоріжських бізнесових структур. У коментарі «Гал-info» начальник головного управління промисловості Львівської облдержадміністрації Ростислав Сорока сказав, що про нового власника заводу можна дізнатися, тільки коли відбудуться  загальні збори акціонерів.
Нагадаємо, за даними ЗМІ, Дрогобицький машинобудівний завод перебував у складній ситуації, після того, як у лютому 2003 року було звільнено Володимира Швадчака. Зокрема, на початку 2004 року підприємство два місяці простоювало. Серед причин звільнення Володимира Швадчака в лютому 2003 року називали тиск і погрози, які він отримував від голови спостережної ради Івана Кікта. Після звільнення Володимира Швадчака голова спостережної ради самовільно призначив в. о. голови правління заводу  Осипа Григеля, незважаючи на те, що, за статутом, таке рішення можна приймати лише на загальних зборах акціонерів.
ВАТ „Дрогобицький машинобудівний завод” створене 1994 року на базі державного підприємства. Підприємство спеціалізується на виробництві продукції для нафтогазового комплексу. Ринки збуту — Україна, країни СНД (Туркменістан, Азербайджан, Росія), В’єтнам, Нідерланди.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ