Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Генконсул Польщі приготував шампанське для першого вболівальника Євро-2012

Вболівальник, який перший звернеться у Генконсульство Польщі, аби отримати візу на Євро-2012, отримає пляшку шампанського від Генерального консула Республіки Польша у Львові. Про це сьогодні, 21 березня, заявив Генконсул РП У Львові Ярослав Дрозд.

«Я вже маю пляшку шампанського для вболівальника, який прийде до нас з квитком. Я ще навіть не бачив євроквитків. Це трохи жарти, але таким чином я б хотів продемонструвати спосіб нашого мислення і підготовку до Євро-2012»,- сказав Ярослав Дрозд..

Окрім того, на прес-конференції він наголосив, що власникам квитків набагато простіше буде отримати візу. Для цього потрібно буде мати лише оригінали квитків чи документальне підтвердження права на отримання квитка при вході на стадіон. Окрім квитка, потрібно буде сплатити консульський збір у розмірі 35 євро та надати страховий поліс на суму 30 тис. євро.

Дрозд зазначив, що вболівальники отримають шенгенські візи терміном на 30 днів.

Такі спрощення стосуватимуться лише громадян України та Росії, оскільки збірні цих країн братимуть участь у чемпіонаті.

Також додамо, щоспрощена процедура отримання візи не стосуватиметься вболівальників із фан-зони. Вони змушені будуть подавати документи на візу за загальними правилами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ