Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Генконсул Росії у Львові ініціюватиме створення проекту «Єврорегіон Санкт-Петербург – Львів - Краків»

Генеральний консул Російської Федерації у Львові Євген Гузєєв ініціюватиме створення «Єврорегіону  Санкт-Петербург – Львів – Краків”. Про це він сказав під час проведення „круглого столу” «Можливості транскордонного співробітництва у галузі туризму і культури України – Росії – Польщі».
За його словами, туристи з Республіки Польща приїжджають у Львів, а російські туристи, їдучи в Івано-Франківську область, проїжджають через Львів, тому місто могло би стати центром проекту «Єврорегіон  Санкт-Петербург – Львів – Краків».
Як додає Євген Гузєєв, такий проект міг би бути ефективним не тільки в галузі туризму, а й в галузі освіти, зокрема, в обміні студентами між цими країнами.
Росія готова надавати польським громадянам візи в короткий термін за мінімальною ціною, оскільки Російська Федерація зацікавлена у збільшенні туристичного потоку  з Республіки Польща, - зазначає  генеральний консул Російської Федерації у Львові.
 30  вересня цього року був підписаний протокол про співпрацю Львів - Санкт-Петербург. Львів та Краків є містами-побратимами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ