Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Геологи дослідили ґрунти на території майбутнього стадіону до Євро-2012 у Львові

Після комплексного дослідження геологи підтвердили придатність ділянки для будівництва стадіону до «Євро 2012». Відповідний запит на дослідження надійшов до Львівської міської ради від директора представництва компанії «Alpine» в Україні Райнхарда Штокінгера. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Ігор Гуменчук повідомив, що дослідження проводилося у два етапи. «Спершу провели аналіз ґрунту у глибину, визначили тип грунту i здійснили грунтовий опис, а потім – виміряли відносну висоту ділянки, на якій будуватимуть стадіон, та у прилеглій території площею 40 га», — сказав він.
У звіті про інженерно-геологічні вишукування зазначено, що ділянка визнана хорошою для будівництва стадіону та спорудження фундаменту зокрема. Цей висновок підтвердив минулорічні результати інженерно-геологічних вишукувань про придатність ділянки для стадіону.
За словами директора департаменту «Євро 2012» Олега Засадного, комплексне дослідження ділянки було потрібним для проектно-кошторисних робіт, над якими зараз зосередила свою роботу австрійська «Alpine».
Нагадаємо, 3 березня, австрійські та українські архітектори розпочали роботу над ескізним проектом стадіону для Євро-2012.
Відповідно до принципів співпраці архітектори двох країн із 3 березня працюють самостійно над ескізним проектом стадіону, щоб під наступної зустрічі одразу прийняти рішення щодо концепції стадіону. Таку зустріч заплановано на другу половину березня у Львові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ