Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Геращенко: МВС не веде боротьби з патріотами

Усі факти, заявлені в ЗМІ про можливе "кришування" контрабанди групою осіб з оточення народного депутата Михайла Ланьо та його шефа, будуть детально перевірятися СБУ і МВС у межах операції по боротьбі з контрабандою. МВС не веде боротьби з патріотами. Про це на Фейсбук написав Антон Геращенко.

"На цей момент керівництво спецоперацією з локалізації групи озброєних осіб, що влаштували перестрілку в Мукачевому, взяв на себе Антитерористичний центр Служби Безпеки України.

З групою озброєних нападників продовжаться переговори про складання зброї та припинення вогню.

Усі факти, заявлені в ЗМІ про можливе "кришуванні" контрабанди групою осіб з оточення народного депутата Михайла Ланьо та його шефа, будуть детально перевірятися СБУ і МВС у межах операції по боротьбі з контрабандою.

МВС не веде боротьби з патріотами.

Міліція зобов'язана запобігати збройним сутичкам - між ким би вони не відбувалися і хто б у них не брав участі. І застосовувати зброю у випадках передбачених Законом, зокрема тоді, коли в співробітників міліції стріляють з гранатометів на вулицях тихого закарпатського міста Мукачево", - повідомив Антон Геращенко.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ