Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Геращенко: Вибух в Харкові - це заздалегідь підготовлений і спланований терористичний акт

Вибух в Харкові - це заздалегідь підготовлений і спланований терористичний акт. Повідомив Антон Геращенко.

"Те що відбулося сьогодні в Харкові біля будівлі Московського районного суду - це заздалегідь підготовлений і спланований терористичний акт! 

Після огляду слідчими та експертами місця злочину, з'ясувалося що вздовж доріжки яка вела від будівлі суду, в землі було замасковано вибуховий пристрій, який спрацював після того, як повз нього почала проходити велика група проукраїнських патріотів присутніх на суді по зміні запобіжного заходу їх товаришеві - Соколову . 

Терористи знали, що на цей суд як і минулого разу прийде велика група підтримки з проукраїнських і патріотично налаштованих патріотів і заздалегідь спланували свою акцію. 

Вважаю цей терористичний акт відповіддю Путіна і його терористів на вчорашній багатотисячний марш харків'ян проти терору. 

Упевнений, що особи які мали відношення до організації даного теракту будуть спіймані і отримають довічні терміни тюремного ув'язнення, так само як їх уже спіймані побратими по терористичному цеху, які організували теракт в пабі на вул. Римарській в Харкові. 

Закликаю всіх українців об'єднатися в боротьбі з тероризмом! Сприяти МВС, СБУ та іншим органам влади у запобіганні терактів! Критикуючи - допомагати конкретними справами та інформацією про терористів та їхніх посібників.

Звертаюся зараз до членів терористичного угруповання які організували сьогоднішній теракт в Харкові, впевнений, ви прочитаєте це повідомлення. Той з Вас, хто перший донесе на інших учасників групи буде звільнений від відповідальності за вчинення даного терористичного акту, якщо він здасть своїх подільників і тих хто допомагав у підготовці та здійсненні даного теракту. 

Я гарантую.

Ну, а Харків своє ставлення до терактів і терористів показав учора на багатотисячному марші проти терору. Харків'яни терористів не бояться !", - зокрема повідомив Антон Геращенко у Facebook.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ