Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Герман до Кличка: Людина, яка хоче бути президентом, повинна бути зі своїм народом, поділяти його долю, жити як той народ

Депутат від Партії регіонів Ганна Герман радить лідеру партії "УДАР" Віталію Кличку відмовитися від посвідки на проживання в інших країнах. Так вона прокоментувала рішення суду, яке може завадити Кличку йти в президенти, на брифінгу у вівторок.

"Я думаю, що кожен громадянин в Україні має право балотуватися в президенти. І це люди мають вирішувати, чи ця людина гідна, щоб її обирати, чи вона не гідна", - зазначила вона.

За словами регіоналки, "стосовно Кличка тут є дуже простий вихід, Можна, і на його місці треба було б, відмовитись від усіляких дозволів на проживання в інших країнах".

Крім того, Герман обіцяє навчити лідера "УДАРу" патріотичної пісні.

"Я колись знайду час і навчу Кличка однієї пісні, слова до якої написав Василь Симоненко, там є такі слова "Можна все на світі вибирати, сину, вибрати не можна лише Батьківщину"", - заявила Ганна Герман.

"Я думаю, Кличко повинен над цим замислитися і вирішити, що українська земля йому рідна. Людина, яка хоче бути президентом України, повинна бути зі своїм народом, поділяти його долю, жити так, як той народ", - сказала регіоналка.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ