Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Герман доповіли, що під Львівською ОДА збирають прихильників Тимошенко для виїзду на Київ

Прем'єр-міністр України, кандидат у президенти Юлія Тимошенко розпочала збір людей для участі в мітингах у Києві. Про це журналістам заявила заступник голови Партії регіонів Ганна Герман.

"Мені вже дзвонили зі Львова і сказали, що Тимошенко розпочала збір людей у Львівській області, але поки людей зібралося дуже мало - шість автобусів чекають біля обласної адміністрації, поки людей немає, але я думаю, що на шість автобусів їй зібрати вдасться", - зазначила Г. Герман, яку цитує ЛІГАБізнесІнформ.

А. Герман додала, що збір проходить не тільки у Львівській області, але і в інших західних регіонах. Крім того, вона зауважила, що подібні дії Ю. Тимошенко в Партії регіонів передбачили заздалегідь.

"Це нас не лякає. Ми розуміли, що буде істерика. Але пройде ще кілька днів, і після виборів їй доведеться з усім погодитися", - підкреслила вона.

Нагадаємо, сьогодні Прем'єр-міністр Ю. Тимошенко заявила, що не виключає повторення Майдану 2004 року у випадку масштабних фальсифікацій президентських виборів. Так, вона зазначила: "Якщо цей Закон (зміни до Закону про вибори Президента, прийняті парламентом вчора) набере чинності завдяки підпису діючого Президента ... і якщо нам не вдасться в технічному, організаційному порядку забезпечити чесне волевиявлення людей і чесного підведення підсумків такого волевиявлення, ми будемо піднімати людей, у цьому немає жодних сумнівів ".

Сьогодні Президент Віктор Ющенко підписав зміни до Закону про вибори Президента, які прийняла вчора Верховна Рада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ