Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Герман назвала Тимошенко самозванкою

Маніпуляції прем’єр-міністра Юлії Тимошенко іменами світових лідерів під час ведення виборчої президентської кампанії можуть призвести до міжнародної ізоляції України. Про це в інтерв’ю УНІАН заявила заступник голови Партії регіонів, народний депутат Ганна Герман, коментуючи зміст і спрямованість нових агітаційних телевізійних роликів кандидата у президенти Ю.Тимошенко, які виходять в ефіри напередодні другого туру виборів глави держави.

“Юлія Тимошенко – самозванка. Ані Ангела Меркель, ані Ніколя Саркозі, ані Дональд Туск не робили заяв про те, що вони підтримують Тимошенко як кандидата у президенти України”, - заявила Г.Герман.

Тому, наголосила вона, “ролики, які розмістили цими днями на телебаченні, де йдеться про нібито підтримку Ю.Тимошенко з боку лідерів європейських держав як кандидата у президенти, є абсолютною авантюрою, яка наносить величезної шкоди міжнародному іміджу України”.

“Тому що тепер у світі вважатимуть, що українська влада, український прем’єр маніпулюють іменами лідерів провідних європейських держав, використовуючи їх без дозволу для реалізації амбіційних цілей”, - зазначила депутат.

На її переконання, така “авантюра Ю.Тимошенко спричиняє величезну шкоду Україні не лише сьогодні, але й матиме негативні наслідки у майбутньому”.

“Тому що Тимошенко програє вибори, а наступний Президент буде змушений відмивати імідж України від такої авантюрної політики”, - наголосила Г.Герман.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ