Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Герман не бачить доцільності у створенні міжфракційного об’єднання «Львів»

«Я вперше від вас чую про створення у парламенті міжфракційного об’єднання «Львів». Не знаю, що там Шкіль знову розказував, але я вперше про це чую», — заявила сьогодні у коментарі «Гал-info» народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман, коментуючи слова Андрія Шкіля про створення у парламенті міжфракційного об’єднання «Львів».
«Я особисто не думала над питанням, чи долучатися до роботи, якщо подібне об’єднання буде створене. Однак, порадила б Шкілю, перш ніж щось говорити на прес-конференції, провести переговори із депутатами, які мають відношення до Львова. Я завжди захищала і буду захищати інтереси Львова у парламенті, незалежно від долучення до якогось об’єднання. При уряді Януковича саме я добилася, що Львівській консерваторії було надано статус національної, тепер при уряді Тимошенко, коли наша політична сила відійшла від влади, я добиваюся продовження фінансування тих заходів, які ми планували здійснити у Львівській консерваторії. У створенні такого об’єднання не бачу жодної доцільності та потреби. Я пам’ятаю Львів, я люблю Львів, я завжди відстоювала і завжди буду відстоювати його інтереси. І не треба спеціально кудись входити. А може Шкіль там один?», — зазначила пані Герман.
Нагадаємо, вчора на прес-конференції у Львові нардеп від Блоку Юлії Тимошенко Андрій Шкіль повідомив про те, що у п’ятницю на засіданні парламенту буде створено міжфракційне об’єднання Львів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ