Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Герман стверджує, що її хочуть прибрати від Януковича

Випад журналіста Олександра Чаленка дивно співпав з заявами, які розповсюдив один радикальний російський політик. Суть їх дуже проста – приберіть від Януковича цю бандерівку. Звинувачення справді нове. Були різні. Спочатку – цереушниця. Потім – кагебістка. Тепер – бандерівка. Звинувачення різні – вимога одна: приберіть від Януковича, – про це написала сьогодні у своєму блозі Ганна Герман.

«Я знаю і про організовані листи на адресу партії та Лідера на цю тему.

Кому це потрібно? Здогадатися неважко.

Втім, не це головне. Важливо, що задля такої мети – всі методи прийнятні.

Ось, наприклад, головний редактор газети "Сегодня" пише в своєму блозі про те, що я говорила неправду в ефірі "Інтера", коли стверджувала, що журналіст Олександр Чаленко під час візиту Президента в Москву звернув увагу більше на довжину моєї спідниці, а не на те, що робив Глава держави у Москві. І Гужва, і Чаленко стверджують, що ані словом не згадувалося про спідницю, і все це неправда.

Звертаю увагу читачів на публікацію на сайті "Сегодня" під заголовком "Порошенко в Борисполе целовал Герман руку" від 5 березня 2010 року. Цитую: "Герман отправилась в Москву в шикарной светлой шубе и деловом костюме с юбкой по колено...".

Я, очевидно, не маю наміру забирати в Чаленка право, про що йому писати. Але я справді вважаю, що це завелика розкіш – возити журналістів за рахунок держави в закордонні поїздки для того, щоб вони писали про мої спідниці.

Тому ми візьмемо в президентський пул будь-якого журналіста, в тім числі й з газети "Сегодня", який писатиме про Президента і його кроки, його домовленості, його успіхи чи невдачі.

Якщо ж журналіст має інші завдання – він може це робити за свій рахунок чи за рахунок редакції, а не за державний. І не треба тут пришивати Бандеру до моєї спідниці», – пише Герман.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ