Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Герман відповіла Тимошенко за Януковича

Депутат Ганна Герман обвинувачує Юлію Тимошенко в черговій образі у бік донеччан. Про це йдеться в її коментарі з приводу виступу Юлії Тимошенко на дебатах.

 

"Учора ввечері Юлія Тимошенко звернулася до виборців України в марній спробі одержати голоси, і поводилася так, начебто це вона була в опозиції 5 років. Її чергова неправда не спрацювала. Народ України знає, що влада - у Тимошенко, і саме Тимошенко - причина нашої тяжкої ситуації сьогодні", - заявила Герман.

"Проповіді" із брехливими обіцянками перепліталися у Тимошенко з безпідставними особистісними атаками проти Віктора Януковича і його команди. Особливо вона скривдила Донбас і дончан, коли говорила, що там усе побудовано на трупах. Донбас не може пробачити Тимошенко таку образу", - заявила депутат.

 

"У 2004-му Тимошенко говорила, що Донбас треба оточити колючим дротом. Нині вона знову образила шахтарський край. Це низько навіть за її мірками. Її спроби відвернути увагу виборців від провальних результатів своєї роботи з тріском провалилися. Її особистісні нападки на Януковича були безпідставними, плутаними, істеричними і, більш того, не мали ніякого відношення до реального стану справ", - відзначила Герман.

На її думку, "очевидно, що Тимошенко була в розпачі".

Українська правда.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ