Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Герман вважає, що Партію регіонів має очолити Колесніков

Новим лідером Партії регіонів повинен стати нинішній голова Донецької обласної організації ПР, віце-прем'єр-міністр з питань Євро-2012 Борис Колесніков. Таку думку висловила в інтерв'ю «Острову» заступник голови адміністрації Президента Ганна Герман.

Відповідаючи на питання, наскільки обґрунтовані чутки про призначення на чільника ПР лідера партії «Сильна Україна», віце-прем'єр-міністра з економічних питань Сергія Тігіпка, Герман висловила припущення, що «збереться з'їзд, і, наскільки я розумію настрої в нашій команді, партію очолить той, хто пройшов з нами всі ці роки, хто був у команді у найскладніші часи. І це буде правильно. Тігіпко - симпатична людина, але я не думаю, що його оберуть...».

На питання, хто, на її думку, є найбільш прийнятним лідером, заступник глави АП відповіла, що вважає «цікавими» Нестора Шуфрича, Олександра Єфремова і Бориса Колеснікова.

«І я б поставила Бориса навіть на перше місце, - сказала вона. - Багато схильні вважати, що саме Борис має очолювати партію, і вести її далі, на наступні вибори, і ще на наступні вибори. Він ерудований, він швидко приймає рішення. Мені було дуже приємно з ним працювати під час виборчої кампанії, хоча й дуже важко: ми обидва дуже емоційні, і ми часто сперечалися аж до різкостей. Але з розумною людиною завжди можна знайти контакт».

Герман також припустила, що з'їзд Партії регіонів, на якому буде обрано нового голову цієї політичної сили, відбудеться наприкінці весни.

«У першу чергу ми повинні сформувати владу. Можливо, з'їзд буде наприкінці весни, коли ми вже розставимо кадри і візьмемо ситуацію у свої руки. Але кого б не обрав з'їзд, лідером всі будуть вважати Януковича. Це - сила імені і харизми», - підкреслила заступник керівника президентської адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ