Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Герман: я не претендую на посаду гуманітарного віце-прем’єра

Керівник Головного управління з гуманітарних і суспільно-політичних питань Адміністрації Президента Ганна Герман наголошує, що не претендує на посаду керівника гуманітарної сфери держави.

Про це радник глави держави заявила в ефірі Радіо Свобода.

«Я не маю ніяких претензій на жодні посади, я чудово почуваюся, як секретар Гуманітарної ради при Президентові України і хотіла би там працювати далі», – сказала вона.

Ганна Герман також зазначила, що Гуманітарна рада виробляє «спільне державне бачення» на проблеми гуманітарної сфери в Україні, «але реалізовувати цю політику повинен Кабінет Міністрів».

«Хороші фахівці є і в Міністерстві культури, і в Міністерстві освіти. Потрібна координація спільних дій там у них на місці. Віце-прем’єр чи як це буде називатися – це не має значення. Хтось мусить координувати це, узагальнювати. Тому що міністерства освіти й культури загалом пов’язані між собою, але часом ідуть паралельними шляхами, які ніколи не перетинаються, або взагалі рухаються у різні боки. Однак це ніяк не означає, що я займаюся якимось лобізмом, або маю якісь претензії на цю посаду, ні», – наголосила радник Президента. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ