Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Герман: Я не знаю такого політика, як Олександр Тимошенко, він продавав перепелині яйця

Надання Чехією політичного притулку чоловіку екс-прем'єра Юлії Тимошенко Олександру не погіршить відносини між нашими країнами. Про це заявила радник президента Ганна Герман в ефірі 5 каналу, коментуючи надання політичного притулку чоловіку екс-прем'єра в Чехії.

"Я не знаю такого політика, як Олександр Тимошенко. І думаю, що ніхто не знає в Україні такого політика. Якби йшлося про Юлію Тимошенко - це одна справа, її ж чоловік ніколи жодною політикою не займався", - зазначила вона.

"Наскільки я знаю, він продавав перепелині яйця", - додала радник президента.

Герман уточнила, що не бачить міжнародних проблем для України від надання політичного притулку чоловікові Тимошенко.

"Це проблеми Чеської Республіки, чи визнавати українське правосуддя, чи не визнавати. Чи вважати, що ті маєтки і вілли, які, як виявилося, має сім`я Тимошенко там, мусять бути зі сплаченими податками, чи не зі сплаченими - це проблема Чехії. Ми у чеські внутрішні справи ніколи не втручалися", - зазначила вона.

"Я надіюся, що українсько-чеські відносини будуть залишатися добрими і приязними", - додала радник президента.

"Ми не будемо втручатися і в родинні справи Тимошенко, і не будемо оцінювати, чи добре те, що чоловік залишає дружину у в’язниці і втікає закордон. Це їх власні справи", - уточнила Герман.

Радник президента також прокоментувала заяву колишнього посла Чехії в Україні Павела Маші, що Україна буде мститися за надання політичного притулку чоловікові Тимошенко.

"Україна ніколи не опускалася до якихось "пімст". До того щоб відповідати злом на зло. Україна тримає добрий стандарт і буде тримати добрий стандарт при захисті своїх національних інтересів", - зазначила вона.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ