Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Герич поїде наводити порядок у Дрогобичі

Начальник ГУОЗ ЛОДА Ігор Герич наведе порядок з медициною на Дрогобиччині. Як розповів він у коментарі «Гал-info», наступного тижня він поїде до Дрогобича, де, за його словами, панує хаос в медицині, і зустрінеться з місцевою владою для вирішення питань, пов’язаних з медичною галуззю.
Ігор Герич у коментарі «Гал-info» спростував інформацію про те, що у Дрогобицькому районі є проблема із забезпеченням інсуліном осіб, хворих на цукровий діабет.
«Всі райони Львівщини забезпечені інсуліном, з цим проблеми немає, оскільки у нас є запас до червня цього року», — зазначив головний медик області.
Нагадаємо, 23 січня Дрогобицький міський голова Микола Гук звернувся із листом до начальника Головного управління охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ігоря Герича, у якому висловив своє стурбування щодо ситуації, яка склалася із забезпеченням людей, хворих на діабет, безкоштовним інсуліном. „Півтори тисячі дрогобичан, які хворі на цукровий діабет, з початку цього року змушені за власний кошт забезпечувати себе препаратами інсуліну та цукрознижувальними таблетками, хоча держава гарантує надання їх безкоштовно”, - йдеться у листі.
Щоправда, Ігор Герич заявив «Гал-info», що такого листа від міського голови Дрогобича не отримував.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ