Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

ГФЛ: Садовий призначив Синютку головою комісії, яка має визначити міру вини … Синютки

Міський голова Львова Андрій Садовий призначив свого першого заступника Олега Синютку головою комісії, яка має визначити міру вини … Синютки , - заява Громадського форуму Львова.

 

Саме так, на думку Форуму, можна оцінити реакцію А. Садового на подання прокуратури з вимогою притягнути до дисциплінарної відповідальності директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Юрія Гольця та першого заступника міського голови Олега Синютку. Останньому Садовий довіряє настільки, що призначив головою комісії, яка має визначити міру вини Синютки та, як наслідок, відповідальності. Про призначення Олега Синютки йдеться у розпорядженні міського голови Львова №46 від 24.02.2010 року, – повідомила прес-служба ГФЛ.

 

За інформацією Форуму, прокуратура подала подання міському голові Львова Андрію Садовому на звернення члена Громадського форуму, депутата Львівської міської ради Львова Теодора Дяківа. У тексті подання, зокрема, йдеться про порушення, здійснені Юрієм Гольцем, який не зумів забезпечити адекватний контроль за діяльністю комунальних підприємств в частині надання мешканцям Львова послуг із утримання будинків і споруд прибудинкових територій. „...Вказані порушення стали можливими ... й за умови відсутності дієвого контролю за роботою підлеглих працівників з боку першого заступника міського голови Синютки О.М.”, - зазначає у подані прокурор м. Львова О. Денега. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ