Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гігантський кросівок виставлять у Львові

Вперше у Львові 7 квітня з 12.00 до 17.00 год. на площі Ринок можна буде знайти гігантський кросівок, – повідомила пре-служба Львівської міської ради.

 

В рамках проекту SIFE «Сашко-Мета» проходитиме благодійна акція «Гігантський кросівок» для того, аби зібрати кошти для реалізації проекту «Працюючі руки» реабілітаційного Центру «Ромашка», в якому задіяні діти з фізичними вадами.

 

 Гігантський кросівок не просто стоятиме на площі Ринок, Sashko Meta розмальовуватиме цей кросівок відкрито на вулиці, щоби привернути увагу оточуючих до соціальної потреби нашого суспільства. Всі небайдужі, які прийдуть 7 квітня на площу Ринок зможуть побачити не лише Гігантський кросівок, але й отримати бонус – пляшку газованого напою «Кока-кола», якщо пожертвує більше 6 грн. на проект «Працюючі руки».

 

Основна мета акції зібрати кошти для проекту «Працюючі руки» та показати майстерність Sashko Meta, який вміло розмальовує взуття у будь-які кольори.  Sashko Meta сьогодні ще зовсім не відомий львів’янам, та скоро про нього почують усі.

 

Організатором проекту «Сашко-Мета» та акції є організація SIFE Львівського національного університету імені Івана Франка.

 

Відкриття Гігантського кросівка відбудеться 7 квітня о 12.00 год. на площі Ринок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ