Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Гілларі Клінтон публічно виступила за те, щоб Сполучені Штати збільшили фінансову та військову допомогу Україні

Вірогідний кандидат у президенти США, екс-державний секретар Гілларі Клінтон публічно виступила за те, щоб Сполучені Штати збільшили фінансову підтримку та військову допомогу Україні, яка протистоїть російській агресії.

Про це, які повідомляє американське видання Politico, вона заявила, перебуваючи в Канаді, повідомив кореспондент Укрінформу.

"На мою думку, ми повинні надати більшу фінансову допомогу українському уряду", - зазначила Клінтон, додавши, що українці заслуговують на те, щоб їм довірити ці гроші.

Вона висловила переконання, що Захід має робити більше, щоб допомогти Україні захистити свої кордони, зокрема, "надати нове обладнання, проводити навчання для українців".

При цьому колишній держсекретар США зауважила: "Сполучені Штати та НАТО не дуже прагнуть робити цього, і я повністю розумію, оскільки це дуже делікатна та потенційно небезпечна ситуація".

Раніше глава Білого дому Барк Обама заявляв, що екс-держсекретар Хілларі Клінтон, яку вважають одним з головних кандидатів від Демократичної партії на виборах глави держави в 2016 році, може стати прекрасним президентом США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ