Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

​Гірняк вважає, що новому президенту треба ставити жорсткі вимоги та відстоювати їх

Найближчим часом відповідальні львівські політики та громадські діячі мають спільно сформувати вимоги до нового президента, визначити «червоні» межі, які переступати критично не можна та знайти методи як їх відстоювати.

Із ініціативою провести діалог під час сьогоднішнього виборчого марафону на одному із телеканалів виступив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

«І президент , і всі інші політики, і всі громадяни мають право на свої думки, дії та інтереси. Але в нелегкі часи, в тривожні часи , всі особисті , всі групові , всі партійні інтереси треба на час забути. Україна перш за усе, потім все інше… Найближчими днями запрошую відповідальних львівських політиків і громадських діячів до діалогу, щоб сформувати перелік наших вимог до нового президента та виробити шляхи як їх належно відстоювати. Також вважаю, що відповідну позицію треба зайняти владі усіх рівнів регіону», - наголосив Володимир Гірняк. 

За його словами, такий крок є вкрай необхідний, адже наразі невідомо, що собою являє новий президент, хто його команда , куди він захоче вести країну.

«І навіть якщо все гаразд - чи втримає він кермо державою чи через його недосвідченість постраждає Україна? На ці питання поки що нема відповідей. Львівщина завжди несла особливу відповідальність за українську справу і зараз має заявити про свою позицію», - зазначив заступник голови Львівської обласної ради.

Щодо поразки Порошенка, Гірняк заявив, що діючий президент сам багато зробив для того, щоб програти ці вибори.

«Свинарчуки», «насірови», «дубневичі», не розслідувані кримінальні справи – це все спрацювало проти Порошенка», - переконаний Володимир Гірняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ