Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Глава УГКЦ до 15-ї річниці Незалежності України зробив українцям подарунок — запросив взяти участь у Богослужіннях катедри Св. Йосафата з м. Торонто (Канада)

На запрошення глави УГКЦ Блаженнішого Любомира Кардинала Гузара до 15-річниці Незалежності України до України приїхав хор катедри Св. Йосафата з м. Торонто (Канада), щоб взяти участь в Богослужіннях — про це сьогодні, 17 серпня 2006 року, під час прес-конференції повідомив дирегент хору Артем Панькевич.
Зокрема, за його словами, 19 серпня 2006 року хор візьме участь у Богослужінні у соборі Зарваницької Матері Божої; 20 серпня — у Львові у соборі Св. Юра; 27 серпня — у Києві, у храмі Св. Василія Великого. Окрім того, 24 серпня, у день Незалежності, хор візьме участь у спільному молебні на Софійській площі, де буде присутній Президент України Віктор Ющенко.
 Як зазначив Артем Панькевич, хор складається з 20 осіб — колишніх українських емігрантів, проте на Батьківщину приїхало лише 16.
 «Наш хор не є професійним, проте ми наполегливо працюємо, постійно проводимо репетиції, і хочемо показати те, що ми співаємо у катедрі у Торонто, яка пропагує українську культуру і підтримує український дух», — зазначив дирегент хору. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ