Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Глава УГКЦ побував в Івано-Франківську на презентації книги доктора Володимира Шеремети „Папа Іван Павло ІІ на тему створіння та екології”

13 квітня в Івано-Франківській духовній семінарії відбулася презентація книги викладача Теологічної Академії д-ра Володимира Шеремети „Папа Іван Павло ІІ на тему створіння та екології”. З цієї нагоди до Духовної семінарії прибув Блаженніший Любомир (Гузар), Глава УГКЦ, а також численні гості.
Презентація розпочалася панахидою за померлими внаслідок Чорнобильської катастрофи. Адже книга присвячена жертвам-померлим, страждаючим та ще не народженим. Ця праця представляє екологічне вчення Церкви учительського уряду Католицької Церкви в особі папи Івана Павла ІІ у формі збірки фрагментів енциклік, апостольських листів. Повідомляє прес-секретаріат Глави УГКЦ.
Автор книги доктор Володимир Шеремета наголосив на важливості екологічної проблематики сьогодення. Він, зокрема, сказав, що часті катаклізми на Землі – це наслідки безвідповідальної поведінки людей.
Відтак до усіх присутніх звернувся також Блаженніший Любомир (Гузар), який подякував доктору Володимиру Шереметі за працю, яку той доклав для виходу книги у світ. Блаженніший Любомир підкреслив значення книги для суспільства і Церкви.
Завершилася презентація молитвою „Царю Небесний” та „Боже, Великий єдиний” у виконанні семінарійного хору „Благовіст”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ