Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Глобальний фонд боротьби зі СНІДом виділить Україні 86 млн дол.

Глобальний фонд з боротьби зі СНІДом, туберкульозом і малярією домовився з Україною про виділення на боротьбу з ВІЛ/СНІДом 86 мільйонів доларів у 2012-2013 році.

Про це йдеться в повідомленні Державної служби з протидії ВІЛ-інфекції/СНІДУ й іншим соціально небезпечним захворюванням, повідомляє Радіо Свобода.

«Наприкінці минулого року підписано грантові угоди між Україною й Глобальним фондом боротьби зі СНІДом на першу фазу 10-го гранта (2012-2013 роки), після впровадження якої буде ухвалено рішення про подальшу реалізацію гранта. Бюджет дворічної програми гранта Глобального фонду становить 86 мільйонів доларів», – сказано в повідомленні.

Відповідно до повідомлення, у рамках 10-го гранта передбачено реалізацію програми "Створення життєздатної системи комплексних послуг із профілактики ВІЛ, лікування, огляду й підтримки груп найвищого ризику людей, які живуть із ВІЛ в Україні.

Раніше Глобальний фонд з боротьби зі СНІДом, туберкульозом і малярією вирішив надати Україні грант на суму 305 мільйонів доларів в 2012-2017 роках для боротьби з ВІЛ/СНІДом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ