Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ГМ “Опора” розширюватиме список чиновників, яких вимагає звільнити через некомпетентність

Активісти ГМ “Опори”  успішно роздали відкриті листи з вимогою про звільнення  начальника управління капітального будівництва Василя Миськіва, начальника Головного управління архітектури і містобудування  Василя Каменщика і начальника інспекції Держархбуднагляду Романа Стецьківа – про це повідомив “Гал-info” координатор Львівського представництва  громадської мережі “Опора”   Олександр Неберикут.
  Як зазначив Олександр Неберикут: “Реакція чиновників і депутатів була дуже різною - від негативу до позитиву. Наразі чекаємо реакції міського голови. Виходив начальник Головного управління архітектури і містобудування  Василь Каменщик, проте жодних коментарів, щодо відкритого листа не висловлював. Натомість його заступник запропонував  поговорити на  неофіційній зустрічі.  В майбутньому список  чиновників, які не гідні місць, які вони займають, буде розширюватися. Співпрацюємо з Наглядовою радою з питань проведення робіт реконструкції інженерних мереж, реставрації та впорядкування пл. Ринок. Можливо, знову будемо блокувати важку техніку на пл.Ринок, проте це буде відомо  після  понеділкової зустрічі з першим заступником міського голови Миколою Одухою”.
Нагадаємо, що 11 травня з 9:30 ранку ЛП ГМ “Опора” зустрічала депутатів та міського голову біля міськради з вимогою звільнити ряд чиновників, які своїми діями або бездіяльністю спричинили катастрофічну ситуацію зі збереження  історико-архітектурної спадщини. Зокрема, активісти ГМ “Опора” розповсюдили відкритий лист, де вимагає звільнити з посад без права працевлаштування у виконавчих органах міської влади і провести службові розслідування  щодо дій та бездіяльності  таких чиновників:  начальника управління капітального будівництва Василя Миськіва, начальника Головного управління архітектури і містобудування  Василя Каменщика і начальника інспекції Держархбуднагляду Романа Стецьківа.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ