Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ГО «Антикримінальний вибір» проводитиме журналістські розслідування про корупційну діяльність львівських чиновників

Громадська організація «Антикримінальний вибір» проводитиме журналістські розслідування про корупційну діяльність львівських чиновників, — повідомив сьогодні, 9 червня, під час прес-конференції, голова ЛМОГО «Атикримінальний вибір», полковник запасу Василь Маніта. Як він запевнив, відповідаючи на запитання «Гал-info», перше журналістське розслідування можна чекати вже до кінця цього місяця. Щоправда, наразі члени «АВ» не оприлюднюють прізвища осіб, які стануть героями їхній матеріалів.
За його словами, інформацію для розслідувань, члени громадської організації отримуватимуть з особистих джерел та заручившись підтримкою деяких депутатів Верховної Ради, які робитимуть для членів «Антикримінального вибору» депутатські запити.
«Викорінити нечистих на руку чиновників авторитарними підходами ми не зможемо, Україна вже це пройшла і ми побачили наскільки це неефективно. Отож нашою основною зброєю буде інформація про зловживання посадовців високих рангів», — пояснив Василь Маніта.
ЛОГО «Антикримінальний вибір» створена у Львові 26 травня 2006 року, як осередок однойменної всеукраїнської громадської організації. Метою діяльності організації — боротьба з корупцією в усіх органах влади.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ