Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голова Державного комітету України у справах ветеранів привітав побратимів

Голова Державного комітету України у справах ветеранів, Герой Радянського Союзу І. І.Плосконос з нагоди Дня захисника Вітчизни привітав ветеранів війни. Про це Гал-інфо повідомили у цьому Держкомітеті.

 

Зокрема, у привітанні сказано:

 

Шановні ветерани війни! Доблесні ветерани військової служби!

 

Враховуючи численні звернення громадських організацій, ветеранів війни та з метою сприяння патріотичному вихованню Указом Президента України 23 лютого 1999 року встановлено свято - День захисника Вітчизни. Це свято для тих, чия професія - Батьківщину захищати.

 

Попри зміну часів і політичних систем, 23 лютого, як і раніше, асоціюється з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю Батьківщині.

 

Тому в цей день в кожній оселі віддають данину шани й поваги тим, хто завжди боронив рідну землю. Захисників Вітчизни вшановує вся Україна. Та найбільша шана вам, дорогі ветерани. Перед вами ми схиляємо голови, ми в неоплатному боргу перед вами, у вас вчимося любити Батьківщину.

 

Ваше життя - яскравий взірець служіння народу, любові до рідної землі, сили духу і невичерпне джерело мудрості.

 

Самопожертву та героїзм ви проявляли в часи воєнного лихоліття, під час виконання інтернаціонального і військового обов'язку.

 

Життя швидкоплинне, і з кожним роком, на жаль, ми втрачаємо наших ветеранів - живих свідків минулих подій, тих, хто воював, ішов на смерть за свою країну, за краще життя. Вічна пам`ять їм.

 

На окремі слова подяки заслуговують ветерани, які і сьогодні продовжують брати активну участь у громадському житті й патріотичному вихованні, передають свій досвід, професіоналізм і майстерність молодому поколінню.

 

Шановні побратими! З нагоди Дня захисника Вітчизни від усієї душі бажаю вам і вашим родинам добра й щастя, миру й достатку, благополуччя й натхнення, пошани й успіхів, міцного здоров`я й довгих років життя».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ