Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голова Держприкордонслужби зараз домовляється з поляками у Раві-Руській

Голова Державної прикордонної служби України Микола Литвин в даний час проводить переговори з польською стороною у пункті пропуску Рава-Руська. Про це у коментарі «Гал-info» повідомила працівник прес-служби ЗРУ ДПСУ Тетяна Герасимчук.
«Зараз спостерігаємо значні зміни на митних переходах. Краківець-Корчова: 600-машин з польського боку, 300 машин з українського боку. У пункті перетину кордону Шегині: до 30 авто з українського боку, та близько 40 з польського. Рава- Руська: близько 45 з українського, 140 машин з польського», – сказала Герасимчук.
За словами Тетяни Герасимчук, прикордонні служби на зміну виходять у повному складі.
Нагадаємо, що учора, 31 січня, на Львівщину з робочим візитом прибув голова Держкордонслужби України Микола Литвин. В ході візиту він зустрівся з керівництвом Західного регіонального управління ДПСУ та керівництвом області, після чого відбув безпосередньо до пунктів пропуску, що розташовані на території нашої області.
Нагадаємо, протягом тижня польські митники страйкували, вимагаючи від польського уряду підвищення заробітної плати, у зв’язку з чим на польсько-українському кордоні виникли великі черги вантажних авто.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ