Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голова ДФС України Роман Насіров відвідав Львівську митницю

Сьогодні, 30.09.2016, Голова ДФС Роман Насіров в рамках робочої поїздки Премєр-міністра України Володимира Гройсмана до Львівської області відвідав Львівську митницю.

Під час візиту він зустрівся з особовим складом митниці, ознайомився з роботою локального моніторигнгового центру, оглянув будівлю митниці.

Передусім Роман Насіров привітав львівських митників з рекордним результатом - перерахуванням одного мільярда гривень до Держбюджету. Відзначив, що досягти такого результату вдалось завдяки створенню сприятливих умов розвитку бізнес –клімату Львівщини.

Водночас зазначив, що є ще чимало резервів для успішної роботи митниці. Зокрема, він акцентував увагу на таких напрямах, як протидія контрабанді, корупції, визначення митної вартості товарів.

Також Роман Насіров дав доручення керівництву митниці надати актуальні пропозиції до зміни законодавствав митній сфері. На його переконання спільна робота митниці, громадськості, народних депутатів допоможуть реально впорядкувати митне законодавство з таких питань, як робота «Єдиного вікна», спрощення процедури перетину кордону, ввезення транспортних засобів громадянами, тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ