Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова ДПА у Львівській області привітав мешканців області з Днем незалежності

Голова ДПА у Львівській області Віталій Хилюк привітав мешканців Львівщини з Днем Незалежності. Подаємо привітання повністю:
Шановні краяни!
Сердечно вітаю Вас із Днем Незалежності України!
Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням та прийдешніми поколіннями. Від кожного з нас залежить, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.
Задля забезпечення глибоких системних перетворень у житті країни, розбудови демократичної правової держави необхідна тісна співпраця влади й бізнесу. Сьогодні держава пропонує підприємцям партнерство замість тиску. Своєю чергою, бізнес демонструє бажання вийти з «тіні» та чесно платити податки. Підприємці вимагають не привілеїв, а стабільних і чесних правил. У таких умовах єдиним критерієм оцінки податківців може бути здатність бачити не папір, а людину, готовність підтримати бізнесменів-початківців, які в майбутньому можуть стати великими платниками податків. Адже усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця.
Бажаю всім вам міцного здоров’я і щастя, добра і звершення усіх життєвих задумів та сподівань. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі.
Зі святом, дорогі  краяни! Із Днем Незалежності!
З повагою, Голова Державної податкової адміністрації у Львівській області                                                Віталій Павлович Хилюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ