Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Голова федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо претендує на посаду президента ФФУ

6 січня 2015 року відбулося засідання президії та виконавчого комітету Федерації футболу Львівщини. Одноголосно було обрано трьох делегатів від федерації футболу Львівщини для участі в XVII позачерговому звітно-виборчому конгресі ФФУ, що відбудеться 6 березня ц.р. Ними стали Ярослав Грисьо та два його заступники Юрій Сорочик та Ростислав Заремба.

Відтак голову федерації футболу Львівщини Ярослава Антоновича Грися було висунуто на посаду президента федерації футболу України. «За» проголосувало 20 учасників засідання, один - утримався. В обговоренні взяли участь: Заслужений журналіст України, голова Федерації футболу Львівської області у 1989-1992 роках Іван Сало; Член Президії федерації футболу України, віце-президент ПФЛ у 2004-2006 роках Володимир Фек; Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, Заслужений юрист України, член виконкому Асоціації міні-футболу України, перший заступник голови федерації футболу Львівщини Юрій Сорочик; заступник голови федерації футболу Львівщини Степан Понайда; заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба та ін.

Довідка.

Грисьо Ярослав Антонович народився 16 листопада 1950 року у м. Винники на Львівщині. У 1971 році закінчив Львівський державний інститут фізичної культури. Працював учителем фізичної культури, тренером футбольної команди «Харчовик» (Винники), директор футбольної школи СКА. Упродовж 1990–1997 у ранзі судді провів близько 80 ігор вищої ліги СРСР та України. Від 1997 року очолює федерацію футболу Львівської області. Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, член виконкому ФФУ, очолює комітет розвитку футболу у регіонах; член виконкому відділення НОК України у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ