Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Голова Івано-Франківської ОДА доповів Президентові про плани розвитку області на 2012 рік

Президент України Віктор Янукович заслухав доповідь голови Івано-Франківської обласної держадміністрації Михайла Вишиванюка про стан справ на Івано-Франківщині. Повідомила прес-служба Президента України Віктора Януковича.

«Я доповів Главі держави про результати роботи Івано-Франківської облдержадміністрації у 2011 році з виконання соціально-економічних завдань, що стояли перед областю, а також про плани ОДА в контексті завдань, які ставить Президент і які були озвучені на Комітеті економічних реформ», – сказав керівник регіону після зустрічі з Президентом.

Йшлося зокрема про реалізацію в області програми «Писанкове Прикарпаття». Голова Івано-Франківської ОДА повідомив, що у 2011 році в області було проведено роботи над 410 об’єктами соціально-культурного призначення – зроблено середні та капітальні ремонти, побудовано нові об’єкти. «Цю роботу ми плануємо продовжити», – підкреслив він.

За словами М.Вишиванюка, торік багато уваги в області було також надано технічному переоснащенню медичних закладів, насамперед, придбанню медично-діагностичного обладнання.

Говорячи про плани на 2012 рік, голова ОДА зокрема зазначив, що на Івано-Франківщині розпочнеться реалізація програми з будівництва дитсадків. «У 2012 році у нас в планах – здати 68 дитячих садочків», – сказав М.Вишиванюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ