Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Голова Комітету ВРУ з питань промислової політики та підприємництва перевіряв учора діяльність ВАТ «Дрогобицький долотний завод»

Учора у Львові побував перший заступник голови Комітету ВРУ з питань промислової політики  та підприємництва Вадим Гуров, який з’ясовував ситуацію щодо ВАТ «Дрогобицький долотний завод». Візит першого заступника голови Комітету був зумовлений запитом депутата ВРУ, секретаря  Комітету з питань промислової політики і підприємництва Петра Кузьменка, у якому він звинувачував підприємство у фінансових махінаціях, зокрема в ухилянні від сплати податків. Про це „Гал-info” повідомив начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Ростислав Сорока.
„Ми запросили представників прокуратури, УМВС, ДПА, митниці, які запевнили Вадима Гурова, що жодних відхилень у роботі підприємства немає і претензій до «Дрогобицького долотного заводу» теж немає. Петро Олійник підписав відповідного листа, який буде скерований у всі структури, куди звертався депутат щодо цього питання. Аналогічний лист підписав голова Комітету”, — зазначив Ростислав Сорока.
Він також додав, що тескт цього листа буде зачитаний під час однієї з сесій Верховної Ради України.
Причиною такої  зацікавленості підприємством Ростислав Сорока, називає придбане ВАТ «Дрогобицький долотний завод» приміщення в столиці за адресою Шота Руставелі, 19. Зокрема, є інформація, що у тому приміщенні власність мають і кілька депутатів ВРУ, що і викликало їхнє незадоволення і низку депутатських запитів по ВАТ «Дрогобицький долотний завод».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ