Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова ЛОДА дав низку доручень щодо підготовки до відкриття 15 травня купального сезону у Львівській області

15 травня офіційно відкривається купальний сезон на Львівщині, - повідомили в головному управлінні з питань надзвичайних ситуацій Львівської обласної державної адміністрації. До цього часу відповідна комісія має перевірити водойми Львівщини і визначити, які з них придатні для купання. Повідомляє сайт ЛОДА.
Раніше, з 10 травня голова ЛОДА Петро Олійник дав дозвіл на водоймах області відкрити навігацію для невеликих суден чи катерів. Він доручив головам райдержадміністрацій, міським, селищним та сільським головам забезпечити дотримання вимог Правил користування маломірними (малими) суднами на водних об’єктах Львівської області. Забезпечити готовність поромних переправ до перевезення пасажирів та вантажів на період навігації зобов’язане керівництво Жидачівської райдержадміністрації. З 10 травня всі пости рятувально–водолазної служби на водоймищах Львівщини повинні бути приведені у відповідність до вимог чинного законодавства. Петро Олійник доручив Державному управлінню екології та природних ресурсів у Львівській області здійснювати контроль за дотриманням вимог екологічної безпеки на водних об’єктах та береговій смузі власниками малих суден.
Окрім того, керівник області зобов’язав державного інспектора Львівського пункту Прип’ятського регіонального представництва Держфлотінспекції України з безпеки судноплавства забезпечити контроль за судноводіями і судновласниками, а також особами берегового складу, які пов’язані з експлуатацією суден, за виконаннями ними правил та інструкцій, що регламентують безпеку судноплавства на водних об’єктах області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ