Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова ЛОДА не призначатиме нового начальника управління промисловості за партійною квотою

У Львівській обласній державній адміністрації триває обговорення кандидатур на вакантну посаду начальника управління промисловості та розвитку інфраструктури. Про це голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть повідомив у коментарі «Гал-info».
За його словами, серед претендентів на цю посаду обговорюється й кандидатура депутата Львівської обласної ради Олега Немчінова. Водночас, як запевнив Кміть, при призначення партійна приналежність кандидата враховуватися не буде.
Натомість, на думку Кметя, Немчінов має необхідні якості, аби претендувати на цю посаду. А це, зокрема, аналітичне мислення та орієнтування в проблемах галузі. «Можливості впливу Львівської обласної державної адміністрації на промислову політику у регіоні є дещо обмеженими, оскільки промисловість підпорядковується напряму міністерству, – пояснює Кміть. – Тому наші функції є більше дорадчими, а тому на цю посаду повинна претендувати людина з хорошими аналітичними здібностями».
Разом з тим Кміть висловив свій жаль з проводу того, що попередній начальник управління – Ростислав Сорока – вирішив піти з займаної посади.
Нагадаємо, начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Сорока подав заяву на звільнення з займаної посади. Натомість голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть запропонував Ростиславу Сороці на вибір декілька посад, з яких екс-начальник управління промисловості та розвитку інфраструктури вирішив зупинитися на пропозиції стати радником голови адміністрації з питань розвиту промисловості.
Водночас, як повідомив Ростислав Сорока, він також планує зосередитися на громадській роботі, зокрема, у Конфедерації ділових кіл Львівщини, де є віце-президентом.
Як стало відомо, одним із ймовірних кандидатур на цю посаду є депутат Львівської обласної ради Олег Немчінов, який наразі відмовився від коментарів з цього приводу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ