Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова ЛОДА підписав розпорядження „Про початок опалювального сезону 2006/07 року”

Голова Львівської ОДА Петро Олійник підписав розпорядження „Про початок опалювального сезону 2006/07 року” – повідомили в прес-службі ЛОДА.
 У розпорядженні йдеться: „На виконання законів України “Про місцеві державні адміністрації” і “Про місцеве самоврядування в Україні” та відповідно до “Правил надання населенню послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення”, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від  21 липня 2005 року №630, і враховуючи лист управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації від 3 жовтня 2006 року №01/9-04-1019 щодо встановлення постійного моніторингу за запуском та роботою котелень:
 Головам районних державних адміністрацій та міським головам міст обласного значення:
 1.1. Встановити своїми розпорядчими документами термін початку опалювального сезону для населення та інших категорій споживачів.
 1.2.  Копію розпорядчих документів в одноденний термін після прийняття рішення подати головному управлінню промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації та управлінню житлово-комунального господарства облдержадміністрації.
 1.3. Інформацію про запуск котелень подавати щоденно до 12.00 години електронною поштою управлінню житлово-комунального господарства облдержадміністрації до повного їх запуску та стовідсоткової подачі теплоносія споживачам.
           2. Головному управлінню промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації забезпечити у встановленому порядку своєчасне     розпломбування представниками ВАТ «Львівгаз» опалювальних котелень і приладів  встановлених у житловому фонді.
           3. Управлінню житлово-комунального господарства облдержадміністрації проводити щоденний моніторинг запуску котелень та подачі теплоносія споживачам і за його результатами інформувати  облдержадміністрацію.
4. Створити обласну робочу групу  для оперативного вирішення проблемних питань, які можуть виникати в період входження в опалювальний сезон об’єктів житлово-комунального призначення, а в подальшому - для забезпечення сталої роботи господарського комплексу області протягом  зимового періоду та затвердити її склад.
                 5. Відділу зв`язків із засобами масової інформації апарату облдержадміністрації  (І.Попович) довести зміст розпорядження до громадськості області.
           6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Т.Федака”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ