Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова ЛОО УРП «Собор» Ірина Лукавецька вважає, що «шум і галас» навколо партії розводить купка збанкрутілих політиків, які перебувають в істериці

18 січня під час прес-конференції голова ЛОО УРП «Собор» Ірина Лукавецька заявила, що увесь той шум і галас, котрий сьогодні є навколо ЛОО УРП «Собор», чинить купка збанкрутілих політиків, які перебувають в істериці, бо не отримали прохідного місця у жодному із партійних списків.
«Ці політики проводять деструктивні дії, прикриваючись голослівними гаслами, що вони за збереження партії», —  заявила Ірина Лукавецька.
Як зазначила Ірина Лукавецька, що 5 листопада 2005 року рішенням Центральної Ради партії було припинено діяльність керівних органів ЛОО УРП «Собор», а за кілька днів було створено ліквідаційно-організаційну комісію, котру вона очолила.
16 листопада 2005 року було відтворено ЛОО УРП «Собор» і її повноваження визнав 19 листопада XV (надзвичайний) з’їзд УРП «Собор» .
На сьогодні ліквідовано ряд міських та районних парторганізацій, але тривають процеси відновлення і, як зазначила Ірина Лукавецька, вже відновлено 23 міські та районні організації партії.
Отже, як підкреслила голова ЛОО УРП «Собор», на сьогодні існує тільки один Львівський обласний осередок партії, який на вибори піде разом із Блоком Ющенка «Наша Україна».«Всеукраїнську партію УРП «Собор» очолює Анатолій Матвієнко, а так звана УРП «Собор» Левка Лук’яненка є нелегітимною. Сам Лук’яненко сьогодні є позапартійним та під шостим номером у виборчому списку БЮТ. Ростислав Новоженець є нелегітимним головою ЛОО УРП «Собор».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ