Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова ЛОР має намір започаткувати візити до найуспішніших підприємств районів та міст обласного значення

Сьогодні, 12 жовтня, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник перебуває з робочим візитом у Стрию. У рамках перебування у місті Мирослав Сеник у супроводі міського голови Романа Шрамов’ята відвідав торговий центр „Орлан” та ТОВ „Екран – віконні конструкції”. Під час свого перебування на цих підприємствах Мирослав Сеник відзначив, що досить важливим для міст з населенням, схожим до Стрия (65 000 чоловік), є підтримка малого та середнього бізнесу, у якому тут задіяно близько половини працездатного населення. Голова ЛОР є прихильником того, щоб започаткувати візити на підприємства малого та середнього бізнесу в районах та містах обласного значення Львівщини для того, щоб ближче ознайомитись із перспективами цих підприємств та можливими важелями вирішення їхніх проблем.
 Торговий центр „Орлан” у Стрию має торгову площу 8400 квадратних метрів, до якої входять продуктовий, будівельний, меблевий та інші відділи. Директор ТЦ „Орлан” – Іван Решітник.
 ТОВ „Екран – віконні конструкції” працює на ринку виготовлення метало-пластикових вікон з 1995 року. Підприємство розташоване на 4,5 тисячі квадратних метрів. Структура підприємств має форму холдингу, в якому загалом працює 700  чоловік із середньою зарплатою 1500 гривень. Щодня підприємство виробляє 300 віконних конструкцій під індивідуальні замовлення. Матеріали для виготовлення метало-пластикових вікон та віконних конструкцій закуповуються в Україні (Дніпропетровськ) та за кордоном (Німеччина). Директор ТОВ „Екран – віконні конструкції” Зеновій Карпінський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ