Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської „Батьківщини”: Сьогодні БЮТ прийме доленосне рішення щодо подолання парламентської кризи, погоджене з Президентом

4 березня о 18.30 відбудеться розширене засідання фракції Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді України, на якому будуть присутні представники Кабінету Міністрів України від БЮТ та Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко. Про це повідомив народний депутат України від БЮТ, голова Львівської обласної організації партії „ВО Батьківщина” Іван Денькович. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської обласної організації партії „ВО „Батьківщина”
„Верховну Раду лихоманить уже майже місяць. Штучна криза у найвищому законодавчому органі нашої держави може призвести до найнепередбачуваніших катаклізмів в Україні. Очікувати на те, що меншість припинить блокувати парламент, а тим паче вмовляти опозицію почати нарешті працювати – не дає жодних результатів. Тому сьогодні увечері відбудеться розширене засідання фракції Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді України, на якому будуть присутні представники Кабінету Міністрів України від БЮТ та Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко. На цьому засіданні буде прийнято серйозне рішення щодо подолання парламентської кризи. Ймовірні спроби дійти спільних точок дотику з Партією регіонів і комуністами (як це було протягом численних погоджувальних рад) навіть не будуть розглядатися”, – наголосив Іван Денькович.
За його словами, рішення буде узгоджене з Президентом України Віктором Ющенком.
„Не виключено, що мова йтиме про початок переговорного процесу щодо розпуску парламенту”, — підкреслив Іван Денькович.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ